Senaste inläggen

Av iceman - Tisdag 14 maj 07:57

Nollgradigt denna morgon och det kändes då man i vanlig ordning inte klarar utav att klä sig rätt. Så kylan fick min rygg att värka och gjorde mig stel som en pinne, suck. Ändå hade jag den nya Arrak Outdoor jackan på som typ skall vara varmare än den gamla, jo hej å hå. Ice bra i magen och glad denna tidiga morgon, härligt och själv känner jag mig seg men piggnade till efter halva rundan.

Idag blir här rallynötning hemmavid. Skall tränas på flyt i störning hade jag tänkt för snart är det tävling igen, kul.


 

ANNONS

GRR

Av iceman - Måndag 13 maj 16:48

Usch vilken skit dag. Hade på schemat hundträning men den fick ställas in då jag fick ett oväntat besök och detta besöket kunde man här gött klarat sig utan, dessutom. Jag formligen hatar när någon bara dyker upp oanmäld, hatar så innerlig att jag blir förbannad. Jag vill vara förberedd samt själv bestämma om jag vill eller inte och inte behöva stå vid dörren och säga. Nej du är inte välkommen. Hur tänker vissa när den gör så, kommer aldrig och förstå. Och om ändå den som dök upp var trevlig, men så är inte fallet. Jag blir fullkomligt rasande på något sådant. Så efter detta tappade jag lusten till det mesta och bestämde för och ta en vilodag. Fotade lite blomster och mitt allt och det va den skit dagen, Hm


 

   

 

    

ANNONS

Hm

Av iceman - Söndag 12 maj 07:16

Dp var lätt å få göra, men värre när man anmält till tävlingar och hela tiden blir bortlottade. Så tråkigt 🙄 Men från och med nu, skall här bara anmäla till våra klubbar där man i alla fall har en chans att få vara med, bara det att det hålls så sällan NW,s tävlingar på klubbarna. Men kanske kommer det och ändras när Specialsök blir godkänd som tävlingsgren och många går över till den. Surt värre. 

 

 

2019-05-12 - TSM - Haninge
Aktuell reservplats: 16
Tilldelad plats: 98

 

2019-05-21 - TSM - Grödinge
Aktuell reservplats: 29
Tilldelad plats: 49

 

  

Av iceman - Fredag 10 maj 09:36

Solen visar sig emellan molnen och det fläktar svagt. Bägge känner vi oss pigga idag då vi somnade vid 22. Så idag blir här rallylydnadsträning hemmavid. Skall bygga en lagom klurig bana med många sättandes framför samt åttan med frestelsen på sidorna. Det blir följsamhet och fokus som vi skall nötas på.

Ser ingen hälta idag heller, så underbart och tror nu att den gått vidare, hu. Jag mår bättre idag då ångesten också har lagt sig till ro, känns bra, mer än bra då jag inte fick tillräckligt med luft att andas igår. Försöker eller rättare sagt, måste sluta älta i det gamla fastän det inte är det lättaste då när anfallen kommer är dom svåra att stoppa. Nä, nu välja ut några bra skyltar till dagens träning.


Ha en fin dag och trevlig helg!

 

   

Av iceman - Onsdag 8 maj 09:37

Solen skiner och vi med den. Fast kylan hålls envist kvar och vinden känns allt annat än behaglig. Men man skall väl inte klaga, för hälsan är i behåll och livet leker. Ser ingen hälta längre och det värmer. En sprallig, glad bofink som åter jagar goa tik dofter så fort vi kommit ut och så är aptiten si så där, igen. Men han äter när han så önskar och går nog inte under. Själv börjar jag bli något irriterad på min lilla övervikt då jag känner utav både rygg samt knät och måste ta mig i kragen en gång för alla och sluta med allt det söta, kakor, bakelser till eftermiddags kaffet.

Igår hämtade jag min ursnygga Arrak jacka som jag beställt hos Karin. Rosa/svart och ser ut som en karamell. Fick den 200kr billigare, först. Men så visade det sig att jag valde för stor storlek och Karin fick byta så i slutändan blev jackan inte så värst mycket billigare då man fick betala lite till, hm. Men va gör det, när den är så skön, läcker och varm.

Så vi hamnade sent i säng igår kväll och känner mig seg idag. Men lite vila under dagen så är vi på G igen till kvällens klubbträningen som blir rallylydnad för hela slanten.

Men fy så många äckliga fästingar jag nu plockat samt hittat krypandes på mitt allt och inte vet jag vad jag ska använda på honom då han är så känslig. Och att borsta efter varje utgång börjar nu kännas rätt så jobbigt, han är ju stor hund och det tar sin tid och ändå missar man dem jävlarna då hanns päls är så tjock. Om ni har några bra tips så tar vi gärna emot dem!


HejHopp!


 


 

   Du är det bästa i mitt liv   

Av iceman - Tisdag 7 maj 08:38

Kan inte sluta och tänka på att vi fick fel på nått som var rätt. Men det är väl tydligen sånt som man får räkna med för domaren kan ju tänkt fel där eller så har den som skriver, skrivit på fel rad. Men surt är det. På nästa tävling som är den första Juni skall jag vara super noga, kolla domarprotokollet direkt när jag fått det i min hand, samt kolla på filmen för detta vill jag aldrig mer vara med om!!


Snart packa träningsväskan, koka kaffe och fixa en macka för idag blir här rallyträning ute på SSBK innan lunch. Tänkte bygga banan vi gick på tävling för tycket att den var kul.


Och dom där NW- Tävlingarna tror jag inte att vi får starta i då vi står som reserver med skyhöga plats nr igen. Detta är jag också stört besviken på då man anmält direkt när anmälningarna öppnades, men vad hjälper det när klubbmedlemmarna går före, suck. Kanske kommer detta och ändras när Specialsök blir en godkänd tävlingsgren, man kan ju bara hoppas. Hm.


 

Av iceman - Måndag 6 maj 07:29

Det står fel i domarprotokollet på skylt två (360 höger) där vi fick -3 åt fel håll. Och då är vi GODKÄNDA med 70poäng. Har skrivit till den som hållt i denna rallylydnadstävling och väntar nu på svar. Man måste ju kunna överklaga, har ju det på film. Här kan ni också se, att vi går runt åt höger på skylt nr två. Den första skylten är starten och räknas inte. 

Har fått svar och jag skulle överklagat på tävlingsdagen, nu är det försent... Blir så trött på detta och får leva med det. SUCK :( 


Har nu anmält oss till två rallytävlingar igår kväll. Den 1 Juni till Haninge BK och till två rallytävlingar A + B på samma dag. Norsborg Lkk den 8 september. Och så har vi ju den 6 Juni för Apollogruppen också :) Jag var inte alls nervös när vi klev in på banan och det kändes bra. Däremot tappade Ice fokuset på tillbaka vägen i åttan då han fick syn på vännen min men jag fick till slut honom tillbaka och sedan flöt det bra på nästan till slutet då han började att saka efter något. Men bra jobbat och en kort stund bjöd han på ett ur snyggt fotgående emellan två skyltar efter tre steg bakåt. Nu vet jag vad vi behöver nöta mer på och hoppas på ett bättre flyt på nästa tävling.  


 

Av iceman - Lördag 4 maj 08:23

Igår gick mitt allt bra igen, mycket förvirrande måste jag säga. Så jag passade på att träna ett kort pass i Följsamhet. Fokus samt på starter vid startskylten och han var så taggad och bara en hare som sprang förbi nära oss fick honom att stanna upp för en kort stund. Efteråt gick vi en kort runda för och sträcka ut och ingen hälta syntes, JIPPI. Och så inte heller i morse, så nu hoppas man här att han är helt återställd. Vi hoppade över nosework då han var trött på kvällen, Han har också gått ner lite i vikt sedan vi helt slutat med torrfodret och jag känner revbenen, underbart. Men det vi också måste börja med är att börja motionera då våran kondition inte är något att skryta över, just nu. Men en sak i taget och vi tar det lugna i några veckor till.

Så rallytävla blir av i morgon, så jäkla kul. Här blir en vilodag idag så han är lika taggad till i morgon.


Tyckte att det var konstigt att jag inget mejl fått om startlistan. Så jag kontaktade den som har hand om det och det visade sig att jag inte ändrat mejladressen på SBK-Tävlingar. Snabbt loggade jag in och nu är det rätt, suck på mig. Vi har start nr; 36 och behöver inte åka ut så tidigt som först planerat, skönt för då slipper man stressa med allt det som skall hinnas med på morgonen. Och nu börjar magen och kännas av kan jag lugnt säga. Men hur var det nu, Jo, tänka träning och ingenting annat, jättelätt. Det får gå som det går och vi gör vårt allra bästa för mer kan vi inte göra. Men spännande är det… Hör utav mig när vi åter kommit hem och för er som hejar på oss tackar vi på förhand :)


Jo, såg att en till Vit Herde och då en tik skall vara med, bara så roligt att få träffa samt se den tävla. HejaHeja och Lycka till :)


 Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se